God Jul och Gott Nytt År!

Så är det dags att summera köråret 2012, ännu ett år fyllt av sång och musik. Vid vårkonserten ”I Hänryckningens Tid” på pingstaftonen hade vi bjudit in bleckblåsensemblen Vegasextetten – ett kul koncept där vi sjöng, uppträdde och serverade mat till vår publik.

Hösten inleddes med körinternat i Söderbärke under en solig helg och vi har även övat sångteknik med sångpedagogen Henrik Ekman. Den första advent framförde vi Händels Messias tillsammans med Camerata Vocalis, Vårfrukyrkokören och Aros Kammarensemble, en mäktig upplevelse för både oss och publiken!

Lördagen den 15e december var det dags för vår alldeles egna julkonsert ”Tusen Juleljus” med gästmusikerna Magnus Ludwigsson och Per Valter Johansson, på piano respektive kontrabas. Då stod framför allt välkända julsånger i fokus, en del med sing-a-long vilket var hörbart uppskattat. Det blev en fantastisk afton!

Dessutom har vi sjungit på två bröllop, två företagsevent samt Enköpings julmarknad. Jättekul och hedrande att bli inbjudna tycker vi!

Vi vill passa på att tacka våra sponsorer för året som gått: CIM-Coach, Egra, Enköpingshälsan, Nordea Sparbanken i Enköping och Taksäkerhetsmontörerna. STORT TACK för att ni stödjer vår verksamhet!

Nästa år är vi tillbaka med mer sång, till dess önskar vi
God Jul och ett Gott Nytt År 2013!