Örongodis från oss alla till er alla!

Eftersom ingenting är som vanligt detta år, får vi hitta nya vägar att sprida musikalisk julstämning. Vid varje adventhelg har vi på vår Facebook-sida bjudit på en av våra favoritjulsånger, noggrant utvald av vår dirigent Peter. Vi samlar här ihop dem alla och bjuder på riktigt örongodis till den stundande jul- och nyårshelgen!

1:a advent. Vår version av Per-Erik Moraeus underbart vackra melodi ”Koppången” med text av Py Bäckman. Inspelningen är gjord vid konserten ”När snön faller vit” år 2017 i Vårfrukyrkan.


2:a advent. År 2013 gjorde Enköpings Kammarkör en julkonsert i Vårfrukyrkan med Brittens Christmas carols och våra mest älskade julsånger, och vi vet att just Otterdahls/Liljefors ”När det lider mot jul” är en favorit för många … 


3:e advent. Den här julen kommer att bli en jul av längtan och vad passar då bättre än Peter Hallströms ”Viskar en bön” med text av Mauro Scocco. Inspelningen är gjord i Vårfrukyrkan i december 2017 med körens egna Elin-Kajsa och Sandra som solister.


4:e advent. Finalnumret från förra årets julkonsert: Shekinah Choirs ”We sing praises”! Inspelningen är gjord den 14 december 2019 i Vårfrukyrkan . Förutom Enköpings Kammarkör hör ni gästande barnkörer från Uppsala och Sollentuna. Se och lyssna här!

Här är också hela förra årets julkonsert som lite bonus.